Rigmor, Bertel og Jette fra Garbolund i Annisse fik ideen til at lave et område i forbindelse med Garbolund, som skal blive et helt særligt naturområde. Det ville Jens og Lene selvfølgelig gerne bidrage til! Kvæg er et godt dyr til at bevare åbne landskaber og samtidig give plads til andre plantearter end græs. Bakkegårdens Hereford-kvæg blev derfor “ansat” på Garbolund som naturplejere.
Ideen om, at naturen får lov til at genoprette sig selv, så der igen kan blive plads til frøer, insekter, fugle og andre dyr, tiltalte straks Jens og Lene. Ja og, ikke mindst at gamle danske vilde planter igen får et fristed! Al denne herlighed kan endda nydes af folk, som færdes i området. Alt dette har stor værdi for Jens og Lene.
Kød fra Bakkegården får altid lov til at hænge og modne i kølerum på slagteriet til kødet har opnået den bedste modning. Kvæget hænger derfor i 17 dage. Bakkegårdens jord og besætning er under omlægning således, at de kan sætte det røde Ø-mærke på deres kød, men Bakkegårdens metoder har altid beroet på dyrenes sundhed og velfærd.
Ønsker du at købe noget af det gode oksekød, kan der tages direkte kontakt ang. næste tidspunkt for slagtning. Se kontaktoplysninger herunde.