gårdbutik i vejby strand

Butik
Bakkegaarden

Besøg den hyggelige Butik Bakkegaarden i Vejby i Nordsjælland, kun 45 min. fra København. Tag en tur på landet og oplev den gamle Bakkegaard med udsigt over marker og adgang til den nyanlagte plantage.
HVEM?

Butik Bakkegaarden drives af Henriette Riedel Blaust & Co., og er beliggende i Vejby Strand ved Tisvildeleje i det skønne Nordsjælland. Butikken er omgivet af marker og tæt på strand og skov.

Det er Henriette, der finder og skaffer alle de spændende produkter, der forhandles i gårdbutikken. Der er fokus på lokale og nordsjællandske produkter krydret med kvalitetsvarer fra resten af verden.

Henriettes mor hjælper med i butikken og sørger for stemning, stearinlys og hygge. Henriettes søde drenge hjælper altid villigt med at smage på nye produkter og spise de mange spændende ting, man kan lave med produkter fra butikken.

Kvalitet – velvære – nydelse. Det er de nøgleord, der driver Henriette & Co. – og dermed Bakkegaarden.

HVAD?

Butikken har specialiseret sig i gavekurve. Henriette & Co. hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige og hyggelige værtindegave. Du kan købe en færdig kurv, eller du kan få Henriette til at hjælpe dig med at sammensætte en helt speciel gavekurv til en helt speciel modtager. 

Derudover er Butik Bakkegaarden også specialister i at sammensætte skønne firmagaver. Helst med lokalproducerede varer!

Det er fortællingen om det lokale og nære, der er kernen i gårdbutikken. Der ligger en historie bag stort set hvert eneste og nøje udvalgte produkt i sortimentet. Hvert produkt er omhyggeligt gennemtestet af Henriette og familie. Spørg endelig til produkternes oprindelse – intet er landet tilfældigt på hylderne.

Hold dig heller ikke tilbage med at spørge, hvad de forskellige hyldevarer kan bruges til. Sikkert er det, at Henriette har en opskrift på sund og uhørt lækker anvendelse af dem. F.eks. de glutenfrie charcoal wafers fra Miller’s Damsel eller de farverige og smagfulde havtornsprodukter fra Bornholmske Høstet.

Butik Bakkegaarden sortiment
Et lille kig ind på hylderne i Butik Bakkegaarden

På gården er der anlagt en lille plantage med bær, frugt og gran, som gæsterne kan nyde. Selvfølgelig alt efter vejr, vind og årstid.

Hylderne i Butik Bakkegaarden bugner af varer fra hele Gribskov Spisekammer. Gode eksempler er øl, mjød, honning og æblemost fra Det Våde Får. Der er snaps, gin og brændevin fra Schumachers. Og der er marmelade, syltetøj, chutney og saucer fra Syltedronningen.

For det ikke skal være løgn, finder du også beklædning, personlig pleje og produkter til hjemmet i sortimentet. Og så er der selvfølgelig gratis parkering og entré!

Åbningstiderne varierer efter årstiden og de lokale markedsdage. Check derfor gerne Facebooksiden, inden du tager turen til Vejby Strand!

HVOR?

ADRESSE
Salgårdshøjvej 50
3210 Vejby

TELEFON
Mobil:
22 54 70 40

MAIL
mail@butik-bakkegaarden.dk

BESØG BUTIK BAKKEGAARDENs

GRIBSKOV SPISEKAMMER

HVEM ER VI?

Forening med fokus på udvikling, produktion og afsætning af lokalt producerede fødevarer i Gribskov kommune.

FØLG MED

Gribskov Spisekammer er på Facebook. Her poster vi lejlighedsvist om medlemmerne, nyheder og arrangementer.