pluk-selv jordbær og hygge

Gundekildegaard
Rokkedysse Bær

Gundekildegaard og Rokkedysse Bær udgør en verden af friske, søde bær, hyggelige stunder og sjove oplevelser. Her dyrkes fællesskabet lige så meget, som der dyrkes velsmagende, danske bær.
HVEM?

Gundekildegaard er en del af Rokkedysse Bær, der ejes og drives i fællesskab af Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen. Frugt og bær har været Lisbeth og Torbens passion siden begyndelsen. Parret flyttede ind på Rokkedyssegård i Værløse i 1989 sammen med de intet mindre end 20.000 jordbærplanter, de havde fået i bryllupgave.

Og så voksede både bærrene og passionen ellers derfra. I dag drives der butik i Torvehallerne og jordbærhuse rundt omkring i Nordsjælland.

Rokkedysse Bær blev i 2014 udvidet med Gundekildegaard ved Rågeleje, hvor der dyrkes jordbær til selvpluk, ligesom der drives gårdbutik og café. Det er således Gundekildegaard, der er en del af Gribskov Spisekammer.

rokkedysse bær gundekildegaard jordbær gribskov spisekammer lisbeth og bo
HVAD?

Lige mellem Vejby og Rågeleje ligger den idylliske, firelængede Gundekildegaard, hvor Rokkedysse Bær inviterer inden for til jordbærhygge. I gårdbutikken finder du smagsprøver på alle produkterne samt på nyplukkede jordbær. Der er næsten alt, hvad hjertet kan begære på en solrig dommerdag i Danmark. Ligegyldigt om du har lyst til Rokkedysse is, en bærsmoothie eller en god, gammeldags omgang kaffe og kage (en jordbærtærte, måske?), serveres det med et smil.

Som gæst på Gundekildegaard inviteres I til at sætte jer sammen i kaffestuen eller gå udenfor og nyde stilheden, den danske sommer og udsigten over jordbærmarkerne. Det er ren sommernydelse!

Det er også muligt at være aktive og tage på jordbærpicnic, hvor man selv plukker jordbærrene direkte fra marken. Selv-plukkede jordbær smager ofte bedre, det er et faktum, mange har stået i jordbærmarken og konstateret! På Gundekildegaard vokser flere forskellige jordbærsorter, og de smager alle sammen forskelligt. De modnes også med forskellig hastighed, så du kan være sikker på at finde modne jordbær at plukke i hele jordbærsæsonen.

jordbærtærter fra Gundekildegaard - en del af Rokkedysse Bær og Gribskov Spisekammer
Den danske sommerklassiker med friske jordbær fra Gundekildegaard

Efter at have dyrket bær i mange år på Rokkedyssegaard i Kirke Værløse, overtog Lisbeth og og Torben Gundekildegaard i 2014. Det allerførste, de gjorde, var at plante jordbær. Man er vel jordbærentusiaster! Gundekildegaard har en spændende historie, der indebærer Frederiksborg heste og opdræt af Gundekilde-kyllinger.

I dag handler det mest om bær, og det har været ambitionen at skabe en levende bærgård og et udflugtssted, hvor både lokale og turister kan komme forbi og nyde den danske sommer.

Åbningstider: Gundekildegaard er weekendåben fra primo juni, åben hver dag fra midsommer til medio august og weekendåben i resten af august måned. Der er mulighed for selv at plukke jordbær fra midsommer til ultimo juli.

HVOR?

ADRESSE
Rågelejevej 46
3210 Vejby

TELEFON
Mobil:
31 57 07 40

MAIL
rokkedysse@rokkedysse.dk

BESØG GUNDEKILDEGAARDs

GRIBSKOV SPISEKAMMER

HVEM ER VI?

Forening med fokus på udvikling, produktion og afsætning af lokalt producerede fødevarer i Gribskov kommune.

FØLG MED

Gribskov Spisekammer er på Facebook. Her poster vi lejlighedsvist om medlemmerne, nyheder og arrangementer.