bier, bær og æbler

Kløverhøj
- mjød med mere!

Kløverhøj er en lille familieejet virksomhed startet af ægteparret Johan og Louise.
De brygger mjød og æblecidereddike og har mange flere ting i støbeskeen.
HVEM?

Kløverhøj er en lille familievirksomhed grundlagt af ægteparret Johan Schellerup og Louise Zwisler.

Johan er tidligere lærer, men byttede i 2016 undervisningslokalerne ud med en arbejdsplads under åben himmel. Han startede nemlig som selvstændig anlægsgartner sammen med sin far og sin bror.

De grønne fingre kommer også Kløverhøj til gode, fordi her dyrkes både æbler og solbær til de lækre produkter.

Ægteparret holder også bier, så det er en travl have hjemme hos Johan og Louise!

Johan Schellerup fra Kløverhøj plukker solbær
HVAD?

Kløverhøj brygger pt. mjød og æblecidereddike, men har flere ting i støbeskeen. Alt, hvad Johan og Louise producerer og sælger, har de selv haft fingrene i – hele vejen fra jord til bord. Det princip er derfor en af grundstenene i Kløverhøjs firmafilosofi.

Johan og Louise brænder for håndværket og den rene vare. Honningen i produkterne stammer fra egen bigård, og den er selvfølgelig også hjemmepresset. At presse honningen frem for at slynge den giver en masse fordele. Honningen iltes mindre, og den bibeholder et større indhold af de gavnlige ting som pollen og propolis.

Bærrene i Kløverhøjs produkter er fra Johan og Louises egen have. Æblecidereddiken er inddampet på æblemost, parret selv har presset.

Kløverhøj vægter kvalitet, bæredygtighed og lokale råvarer højest. Som parret istemmer: “Vi gør det her, fordi vi ikke kan lade være”.

kløverhøj
Louise en dejlig sommerdag bland solbærrene

Lige nu producerer Kløverhøj Bryghus en æblemjød og en solbærmjød. Begge dele er udsolgt for i år, men du kan allerede nu begynde at glæde dig til 2020! Sortimentet tæller også en æblecidereddike inddampet på hjemmepresset æblemost. Kløverhøj producerer og sælger også honning.

Kig forbi på Kløverhøjs Facebookside for at holde dig ajour med, hvornår næste års produkter er klar! Og ikke mindst for at se, hvilke nye og spændende produkter, Kløverhøj lancerer i 2020.

HVOR?

ADRESSE
Græsted

TELEFON
22 43 39 44

MAIL
johan@schellerup.dk

BESØG KLØVERHØJs

GRIBSKOV SPISEKAMMER

HVEM ER VI?

Forening med fokus på udvikling, produktion og afsætning af lokalt producerede fødevarer i Gribskov kommune.

FØLG MED

Gribskov Spisekammer er på Facebook. Her poster vi lejlighedsvist om medlemmerne, nyheder og arrangementer.