Gourmetslagter

Kødsnedkeren
i Ørby

Kødsnedkeren er en lille slagterforretning på landet, hvor man værdsætter dyrevelfærd og kødkvalitet. Alt fra slagterens pølsemageri og charcuteri er fremstillet med kærlighed til dyrene og håndværket.

HVEM?

Kødsnedkeren er en lille slagterforretning hvor dyrevelfærd, det stolte håndværk og kødkvalitet er i højsædet. Der er fokus på gourmet-råvarer, i de fleste tilfælde fra Gribskov, og dermed den korte vej fra jord til bord. Det er din garanti for uovertruffen kvalitet!

Slagtermesteren og hans entusiatiske og veluddannede personale bag disken og i baglokalet står klar til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse ved at handle hos Kødsnedkeren.

Flemming Bisp Høeg er uddannet butiksslagter i 1992 fra en slagtermester i Hillerød. Opgaverne med kundebetjening, udskæring af hele dyr til detail og pølsemageri gav den grundlæggende viden og ekspertise, der arbejdes efter i dag.

Grundstenene til Kødsnedkerens passion for kvalitet blev lagt hos to velrenommerede og kendte slagtermestre fra henholdsvis i Hørsholm og København. I dag samler Flemming og Co. på kvalitetsbevidste kunder.

flemming kødsnedkeren gourmet slagter ørby gribskov spisekammer
HVAD?

Kødsnedkeren vil sikre dig suveræn kødkvalitet ved kritisk at udvælge slagtedyr, der har haft en god og sund opvækst. Det kan f.eks. være fra Hjortkær. Køer, kalve, lam, grise & fjerkræ, der har adgang til marker og motion, giver efter Kødsnedkerens mening det bedste kød.

Korrekt modning på krog i kølerum med efterfølgende professionel udskæring vil sikre dig det bedste kød, hver gang du handler.

bedste slagter i nordsjælland / Gribskov kommune, Kødsnedkeren i Ørby, prisvindende pølsemager
Et lille udpluk fra Kødsnedkerens prisvindende sortiment

Sortimentet inkludurer fersk kød udskåret (og evt. hakket) i butikken, prisvindende pølser fra eget pølsemageri, lækre færdigretter og diverse hyldevarer fra lokale producenter. Kødsnedkeren tilbyder også mad ud af huset, f.eks. helstegt pattegris grillet på pladsen til din grillfest. En sikker vinder!

På hylderne i Kødsnedkerens hyggelige butikslokale finder du også en række lokalt producerede varer, som f.eks. øl fra Det Våde Får og brændevin fra Schumachers.

HVOR?

ADRESSE
Farvergårdsvej 14, Ørby
3210 Vejby

TELEFON
Butik:
48 71 87 85

MAIL
flemming@koedsnedkeren.dk
butik@koedsnedkeren.dk

BESØG KØDSNEDKERENs

GRIBSKOV SPISEKAMMER

HVEM ER VI?

Forening med fokus på udvikling, produktion og afsætning af lokalt producerede fødevarer i Gribskov kommune.

FØLG MED

Gribskov Spisekammer er på Facebook. Her poster vi lejlighedsvist om medlemmerne, nyheder og arrangementer.