Kødsnedkeren er en lille slagterforretning hvor dyrevelfærd, det stolte håndværk og kødkvalitet er i højsædet. Der er fokus på gourmet-råvarer, i de fleste tilfælde fra Gribskov, og dermed den korte vej fra jord til bord. Det er din garanti for uovertruffen kvalitet!
Slagtermesteren og hans entusiatiske og veluddannede personale bag disken og i baglokalet står klar til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse ved at handle hos Kødsnedkeren.
Flemming Bisp Høeg er uddannet butiksslagter i 1992 fra en slagtermester i Hillerød. Opgaverne med kundebetjening, udskæring af hele dyr til detail og pølsemageri gav den grundlæggende viden og ekspertise, der arbejdes efter i dag.
Grundstenene til Kødsnedkerens passion for kvalitet blev lagt hos to velrenommerede og kendte slagtermestre fra henholdsvis i Hørsholm og København. I dag samler Flemming og Co. på kvalitetsbevidste kunder.