restaurant og økologisk landbrug

Rabarbergaarden
i Holløse

På Rabarbergaarden udleves konceptet fra jord til bord. Gården er et økologisk drevet holistisk landbrug med tilhørende restaurant, butik, bageri og formidling. Her dyrkes det rene og naturlige i metode såvel som i råvarer.
HVEM?

Rabarbergaarden drives og ejes af Louise og Thomas Køster.

Thomas er udlært som kok fra Nokken i Rungsted Havn, hvorfra han har arvet sin kærlighed til og forankring i den klassiske mad, den gode kvalitet samt at tage sig den tid, det tager. God mad kræver god tid, masser af fond og rene råvarer i højeste kvalitet.

Det er Louise, som er tidligere producer og journalist, der sørger for at formidle den gode historie om den holistiske tilgang til landbruget og råvarerne.

Rabarbergaarden danner ramme om familiens hverdagsliv, deres selvforsynende landbrug og de mange gæster, der spiser økologiske retter, hjemmebagt surbrød, syltede græskar og nyder kaffe, vin og æblemost på gæstgiveriet året rundt.

Gårdens daglige drift forestås samvittighedsfuldt i samarbejde med ihærdige, interesserede og kvalificerede medarbejdere.

rabarbergaarden gribskov spisekammer restaurant café bageri gourmet økologisk landbrug
HVAD?

Som gæst i restauranten vil du opleve, at det, der serveres på din tallerken, stammer fra de marker, planter og de dyr, som du kan nyde synet af udenfor vinduet. Når du køber syltevarer, pølser og kager i butikken, så er de fremstillet af råvarer direkte fra gårdens muld, tilvejebragt med kærlighed og stor umage.

Gården er certificeret økologisk, og hver dag er en ny øvelse i at dyrke bæredygtigt og tæt på jordens egne præmisser. Rabarbergaarden er derfor et sted, hvor du kan få en helstøbt, naturnær oplevelse.

rabarbergaarden gribskov spisekammer restaurant café bageri gourmet økologisk landbrug
Friske rodfrugter hentet op fra Gribskovs sorte muld

Landbruget er et mindre et af slagsen med fire hektar jord, der primært drives med grøntsager, grovfoder til dyrene samt skolehaver. Grøntsagerne og dyrene på gården er udvalgt, så de kan indgå i forsyningen til restauranten.

Dyrebestanden tæller uldne får, glade grise, fritgående høns og gæs, samt et par flotte heste, der tjener til rekreativ nytte. Grøntsagerne spænder vidt fra spæde salater over bønner til et rigt udbud af græskar og rodfrugter, der virkelig trives i gårdens lerjord.

På Rabarbergaarden kan du nyde jordens rigdomme i restauranten, men du kan også købe en række produkter både fra gården og andre medlemmer af Gribskov Spisekammer, f.eks. kan du få vin fra Garbolund samt øl m.m. fra Det Våde Får.

HVOR?

ADRESSE
Holløse Gade 21
3210 Vejby

TELEFON
Mobil:
23 93 72 01

MAIL
kontakt@rabarbergaarden.dk

BESØG RABARBERGAARDENs

GRIBSKOV SPISEKAMMER

HVEM ER VI?

Forening med fokus på udvikling, produktion og afsætning af lokalt producerede fødevarer i Gribskov kommune.

FØLG MED

Gribskov Spisekammer er på Facebook. Her poster vi lejlighedsvist om medlemmerne, nyheder og arrangementer.