brændevin fra gribskov

Schumachers
brændevin

Schumachers Brændevin er i spidsen af en spiritusrevolution der, glas for glas, afstøver brændevinens ry som en kedelig kommensprut, der bare skal ned i en fart og måske endda skylles efter med pilsner.
HVEM?

Kok Dan Schumacher er manden bag Schumachers brændevin. Det var mens Dan var kok på Café Pussy Galore’s Flying Circus på Nørrebro i starten af 2000’erne, at han skabte Schumachers Chili/Citron Brændevin. Det var med det samme en bestseller.

Caféen havde bestilt moderne brændevine til deres moderne smørrebrødskort. And the rest is history!

Dan videreudvikler og eksperimenterer kontinuerligt med nye varianter af sine spændende og moderne brændevine til det moderne køkken.

Har du f.eks. nogensinde smagt snaps på rødgransskud?

HVAD?

Schumachers Brændevin blev skabt som en kærlighedserklæring til den moderne brændevin. Men også som et opgør med den klassiske kommenbrændevin. Den, som ikke alle elsker lige meget.

Missionen har siden begyndelsen været at udvikle moderne krydderbrændevine, der også passer til det moderne køkken. I det hele taget at introducere en helt ny måde at tænke snaps på!

Brændevinene bliver i dag serveret som ingrediens i nyskabende cocktails i det københavnske natteliv. De er også populære som avec på landets førende restauranter. Selvfølgelig ses de også på hylderne på klassiske frokostrestauranter rundt omkring i Danmark. Sidst, men ikke mindst, kan de moderne brændevine købes online flere steder. Se forhandlerliste på hjemmesiden!

schumachers brændevine opstillet på række efter indholdets farve
Schumachers farverige sortiment af brændevine

De mange brændevine fra Dan Schumacher trækker på et destillat af økologisk kornsprit fra lokal hvede. Derefter lægges f.eks. citronskræller, slåenbær, chilifrugter, valnødder eller grannåle direkte i kornspritten. De giver her naturlig smag og farve til alkoholen.

Urterne trækker i store kar i alt fra en uge til seks måneder. Og så står de lidt igen. Alt godt kommer til den, som venter. Det kan tage op til et helt år at lave en sublim snaps. Og der er hverken tilsat sukker eller farvestoffer. Det er ren natur på flaske.

Alle varianter af Schumachers Brændevine har en styrke på 38%. Alle Schumachers Brændevine er økologiske. Det har de været siden 2008.

Schumachers insisterer på at være ordentlige i omgangen med naturen – derfor er økologi det naturlige udgangspunkt.

Du kan købe Schumachers brændevin flere steder i Gribskov kommune, bl.a. hos Kødsnedkeren, Butik Bakkegaarden og Rabarbergaarden.

HVOR?

ADRESSE
Birkehøjvej 8
3200 Helsinge

TELEFON
Mobil:
40 45 00 87

MAIL
snaps@schumachers.dk

BESØG SCHUMACHERs

GRIBSKOV SPISEKAMMER

HVEM ER VI?

Forening med fokus på udvikling, produktion og afsætning af lokalt producerede fødevarer i Gribskov kommune.

FØLG MED

Gribskov Spisekammer er på Facebook. Her poster vi lejlighedsvist om medlemmerne, nyheder og arrangementer.