Gribskov Spisekammer byder velkommen til to nye medlemmer, der nu er kommet på hjemmesiden. Der er tale om Bakkegårdens Hereford fra Ramløse og Kløverhøj Bryghus fra Græsted.

Bakkegårdens Hereford

Bakkegårdens Hereford er opdræt af glade køer og salg af oksekød i høj kvalitet. Køerne går i deres lille, harmoniske flok på store marker ned til Arresø og ved Garbolund, hvor de hjælper med naturpleje. Jens og Lene fra Bakkegården producerer selv dyrenes vinterfoder, så de får det gode græs fra naturområderne året rundt.

Det er vigtigt for Jens og Lene, at ikke kun dyrenes fysiske sundhed er i top, men også den mentale sundhed. Derfor går de sammen med deres kalve, indtil disse er kønsmodne, i nogle tilfælde længere. At kunne dyrke stærke familiebånd og at leve et frit og naturligt liv er nøglen til sunde og stærke dyr.

Det yderst velsmagende kød er en sidegevinst. Men hvilken gevinst! Læs mere om Bakkegården og deres Hereford-kvæg på deres egen side HER.

Bakkegårdens Hereford kvien Ida
Gribskov Spisekammer byder velkommen til Bakkegårdens Hereford – kvien Ida poserer, mens fremstillingen af vinterfoderet foregår i baggrunden.

Kløverhøj Bryghus

Kløverhøj er en lille familieejet virksomhed startet af ægteparret Johan og Louise. På Kløverhøj brygges der mjød og æblecidereddike af egne råvarer. Æblerne og solbærrene, der bruges i fremstillingen af deres solbærmjød og eddiken, er plukket i egen have.

Honningen til den mjød, Kløverhøj brygger, er fra Johan og Louises egne bistader. For at bibeholde så mange som muligt af honningens gode egenskaber, presses den frem for slyngning.

Der går noget tid, inden Kløverhøj har produkter til salg (efter høsten i 2020), men der er allerede endnu flere titler i støbeskeen, så du kan roligt glæde dig til at høre mere på den front! Indtil videre kan du følge med på Kløverhøjs Facebook-side.

Læs mere om Johan og Louise på deres egen side HER.

Gribskov Spisekammer byder velkommen til Kløverhøj
Gribskov Spisekammer byder velkommen til Johan og Louise og Kløverhøj. Her ses Louise en dejlig sommerdag blandt solbærrene.