Og det skete i det dage, at der udgik en befaling fra Gribskov Spisekammer om at holde en konkurrence i Gribskov. Det var de første gløgg-mesterskaber, mens Gribskov Spisekammer var aktive i kommunen. Og alle drog hjem for at brygge den bedste gløgg, hver i sit køkken. Også [dig] drog op fra [din by] til DM på Rabarbergaarden, til Holløse (…) for at servere [dit bud på] den bedste gløgg i hele Gribskov for dommerne.

Find straks din kalender frem og markér lørdag d. 23. nov ’19, fordi der skal du til DM og præsentere din vinderopskrift på den nye Gribskov-gløgg!

Begynd allerede i dag med at indsamle lokale ingredienser og testbrygge, så du er klar med dit bud på dagen. Traditionelt brygges gløgg med krydderier o.lign., der ikke hører hjemme i norden. De må stadig gerne indgå, men vi smider points efter lokale ingredienser. Vi glæder os til at dyste i ny nordisk gløgg med den gode smag af Gribskov!

Du skal blot medbringe gløgg og opskrift til dommerne, vi sørger for julehyggen og de flotte præmier. Tilmelding sker til Henrik fra Det Våde Får <- klik for kontaktoplysninger.

Læs mere om DM i Gløgg HER.

Del gerne konkurrencen med dine venner, kolleger, bekendte, familie, så vi kan få en masse gode gløggbryg på programmet. Du kan f.eks. dele vores flyerFacebook. På forhånd tak!

OBS! Konkurrencen er afholdt! Læs mere HER.

Gribskov Spisekammer inviterer til DM i Gløgg